Stoemp! on tour in Diest

  • 24 november 2021

Op vrijdag 26 november 2021 is Diest voor één dag gaststad van het legendarische Brusselse concertformat Stoemp! Al meer dan 10 jaar laat VI.BE, hét aanspreekpunt voor artiesten en de muzieksector, je met ‘Stoemp!’ op authentieke locaties grote namen herontdekken en kan je jong muzikaal talent stappen zien zetten in Brusselse cafés. Ieder jaar dompelt ‘Stoemp!’ zich ook onder in de muzikale scene van een stad met een toonaangevend muziekbeleid. Dit jaar houden ze op 26 november halt in Jeugdhuis Tijl waar het beloftevolle Neptune-Bloom onze stad vertegenwoordigt.

Meer over Stoemp!

Stoemp! serveert gratis concerten in authentieke Brusselse kroegen en culturele hotspots. Grote namen kan je herontdekken in een intieme sfeer, soms akoestisch of in kleine bezetting, soms met verrassende resultaten. Ieder jaar dompelt ‘Stoemp!’ zich ook onder in de muzikale scene van een stad met een toonaangevend muziekbeleid. Dit jaar houden ze op vrijdag 26 november halt in Jeugdhuis Tijl in Diest waar het beloftevolle Neptune-Bloom onze stad vertegenwoordigt.

Meer over Neptune-Bloom

Neptune-Bloom is een piepjonge indie-rockband rond de Diestse Rueben Van den Broeck (18) en de Aarschotse Lili Daans (16). Ze leerden elkaar kennen tijdens de coronaperiode op het VI.BE zoekertjesplatform mzkt zkt mzkt. Door de lange afstand tussen het duo kwamen nummers tot stand via een stapsgewijs online schrijfproces van ‘heen-en-weer-gestuur’. Dat vertaalt zich in een dromerige, lo-fi sound die je moét ontdekken en die de band na twee shows reeds een plekje in de finale bezorgde van de gerenommeerde muziekwedstrijd “Sound Track”, het podium- & kansenparcours van VI.BE en de livesector. Neptune-Bloom deelt vrijdagavond het podium met de Brusselse Nina Kortekaas die onder het alias Noa Lee een breekbare maar ijzersterke soloshow zal brengen.

Luister hier: vi.be/platform/neptunebloom | www.facebook.com/noaleemusic

Meer over Stoemp! on Tour in Diest

De toegang tot dit concert vrijdagavond 26 november is gratis. Reserveren op voorhand is niet nodig. Let wel op: vol is vol. Er wordt gewerkt met het Covid Safe Ticket en ook een mondmasker dragen, is verplicht. Meer informatie kan je vinden op www.stoemplive.be

Wat? Stoemp! on tour - Noa Lee (solo) en Neptune-Bloom
Wanneer? Deuren 20 uur, eerste band 20.45 uur
Waar? Jeugdhuis Tijl, Begijnenstraat 1A, 3290 Diest
Prijs? Gratis
Meebrengen? Covid Safe Ticket én mondmasker

 

Contact

Communicatie
Grote Markt 1
3290 Diest
België
09:00 - 12:30
09:00 - 12:30
09:00 - 12:30
Gesloten
Gesloten
09:00 - 12:30
09:00 - 12:30
16:00 - 19:00