Aanleg Fibernet deel 5

Wat? Waar?

Er geldt een plaatselijk parkeerverbod in de Koning Albertstraat, Overstraat, Michel Theysstraat, Suikerpotstraat, Paalstraat, Bloempotgang, Ossekopstraat en in de Drieharingenstraat, Koolgang, Palmboomstraat. De Leuvensestraat, Graanmarkt, Botermarkt, Henri Verstappenplein, Kardinaal Mercierstraat en de Guido Gezellestraat. De volgende reeks, Schaffensestraat, Veemarkt, Begijnenstraat, Bogaardenstraat, Bruidstraat en Rode Kruisstraat, Koestraat komen nu aan bod. Lokaal zullen er ook sommige stukken volledig afgesloten worden. 

Waarom?

Er vinden sleufwerken plaats om fibernet te installeren. De gevelwerken komen later aan bod.

Wanneer?

De sleufwerken zijn gestart op maandag 28 maart en zullen - als de weersomstandigheden het toelaten - op donderdag 19 mei afgelopen zijn.
Bekijk het plan voor een overzicht. Zodra de gevelwerken eraan komen, wordt deze pagina opnieuw aangepast.

Door wie?

De firma Besix van den Berg en Besix Connect in opdracht van Proximus.

Verwachte hinder?

  • Voor gemotoriseerd verkeer: er geldt een lokaal parkeerverbod. Kijk goed naar de borden. Voor de Paalstraat en de Drieharingenstraat is er een afsluiting voorzien. Ook voor de Palmboomstraat, Keizerinnestraat, Bloempotgang en Ossekopstraat is er een afsluiting voorzien. 
  • Voor voetgangers: het voetpad is niet volledig toegankelijk. Steek over als de signalisatie daarom vraagt. Aan de overkant kan je verder wandelen. In de afgesloten straten wordt er een voetgangersbrug voorzien over de sleuven.
  • Voor fietsers: In de afgesloten straten zijn er voetgangersbrugjes voorzien; steek hier over met de fiets aan de hand.
besix cluster 5 09
fibernet laatste reeks cluster 6
Op 7 mei vinden de bestratingswerken plaats van deze zones.
Nieuwe data besix
Volgende data zijn bekend
besix cluster 5 8-11
De volgende data zijn gekend
besix cluster 6 KA Ov

Contact

Openbaar domein
Nijverheidslaan 23 - 25
3290 Diest
België
Gesloten
09:00 - 12:00
14:00 - 15:00
09:00 - 12:30
14:00 - 15:00
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Gesloten
Warning 26 mei gesloten
Warning 6 juni gesloten
Warning 27 mei - 28 mei gesloten