Vaccinatiecentrum Webbekom (Diest)

Vaccinatie is onze belangrijkste troef om de COVID-19-pandemie achter ons te laten. Vaccinatie kan voorkomen dat je ernstig ziek wordt en levens redden. Het is dus heel belangrijk om je te laten inenten. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar. Zodat we stukje bij beetje weer het gewone leven kunnen oppikken.

Vaccinatiecentrum Webbekom (Diest)

Inwoners van Bekkevoort, Diest, Halen en Scherpenheuvel-Zichem kunnen sinds donderdag 13 januari voor hun vaccinatie terecht in een nieuw vaccinatiecentrum in Webbekom (Diest). Dit vaccinatiecentrum ligt op het industrieterrein, nummer 8, tegenover de firma Harol.

Callcenter

Je kan opnieuw met al jouw vragen over je vaccinatie terecht bij het callcenter van vaccinatiecentrum Webbekom via het telefoonnummer 013 39 19 19. Dat is elke maandag, woensdag en vrijdag bereikbaar van 9 tot 16 uur.

Wanneer word je waar gevaccineerd?

Je ontvangt van de Vlaamse Overheid een persoonlijke uitnodiging met daarop de dag en het uur waarop je je mag laten vaccineren. Dit kan via sms of e-mail, of via een brief in de brievenbus. Het is belangrijk dat je goed nakijkt welke locatie op deze brief vermeld staat.

Je afspraak bevestigen kan op verschillende manieren:

  • via de website (vermeld op je uitnodiging)
  • via het callcenter van het vaccinatiecentrum: 013 39 19 19

Via deze kanalen kan je ook je afspraak wijzigen.

Voorwaarden

  • Ontsmet je handen
  • Kom niet binnen als je je ziek voelt
  • Maximum 1 begeleider
  • Mondmasker verplicht
  • 1,5 meter afstand houden
  • Volg de aanwijzingen van de medewerkers

Procedure

In het vaccinatiecentrum in Webbekom zijn 8 ‘kabinetten’ voorzien van een verkeerslicht. Makkelijker kan bijna niet: bij groen licht verwijst een medewerker je door naar het vrije kabinet. Bij rood licht vragen we om even te wachten.

Kabinetten VC Webbekom


Heb jij nog geen uitnodiging gekregen voor je boosterprik?

Alle inwoners (18+) uit Bekkevoort, Diest, Halen en Scherpenheuvel-Zichem zijn intussen uitgenodigd voor hun boosterprik. Je hoeft je uitnodiging per post of via mail niet af te wachten om je afspraak reeds te raadplegen.

Via www.myhealthviewer.be kan je nakijken op welke datum jouw afspraak gepland is. Je vindt er ook een unieke vaccinatiecode terug. Daarmee kan je je afspraak via https://covidvaccin.doclr.be/ meteen bevestigen of verplaatsen. Bijvoorbeeld voor studenten kan dit interessant zijn. Als hun afspraak niet goed uitkomt in hun examenplanning kunnen ze met deze unieke code op de website hun afspraak verplaatsen of ze kunnen dit doen via het callcenter.

Bedrag

Je laten vaccineren is gratis.

Nodig

Je identiteitskaart.

Vaccinatiecentrum Webbekom (Diest)

 

 

Vaccinatiecentrum Webbekom
Industrieterrein 8
3290 Webbekom
België
013 39 19 19
09:00 - 16:00
Gesloten
09:00 - 16:00
Gesloten
Gesloten
09:00 - 16:00
Gesloten

Vaccinatiecentrum Webbekom (Diest)

VC Webbekom 2022 ingang