Herstellingswerken voetpaden en parkeerplaatsen Koning Albertstraat in augustus van start

  • 21 juni 2022

Vanaf donderdag 11 augustus 2022 vernieuwen we de voetpaden in de Koning Albertstraat.

De kasseien worden heraangelegd met dezelfde materialen als in de Winkelwandelzone. We maken meteen ook van de gelegenheid gebruik om de nutsleidingen te vernieuwen in samenwerking met Fluvius, De Watergroep en de telecomoperatoren. Aannemer Audenaert bvba uit Laarne voert de herstellingswerken uit.

Hoe verlopen de herstellingswerken?

De werken zullen maximaal 10 weken duren, onder normale omstandigheden. Ze starten aan de zijde met oneven huisnummers. Er kan ook op zaterdag en zondag gewerkt worden.

Eerst vervangen de nutsmaatschappijen de leidingen en kabels. Daarna sluit de aannemer af met de vernieuwing van de voetpaden. Opgelet: Het blijft ook na de uitvoering van de werken belangrijk dat je nog niet meteen gebruikmaakt van de vernieuwde voetpaden. De klinkers moeten voldoende kunnen uitharden. Houd de signalisatieborden daarom goed in het oog.

Welke hinder kan je ondervinden?

Er blijft tijdens de werken steeds doorgaand verkeer in de Koning Albertstraat mogelijk. Om daarvoor plaats te maken, geldt er een opschuivend parkeerverbod ter hoogte van de werkzone. Alle woningen of handelszaken blijven bereikbaar.

Wij zijn ons ervan bewust dat de werken hinder zullen veroorzaken, maar proberen deze tot een minimum te herleiden. Alvast bedankt voor je begrip en geduld.

Waar kan ik terecht met vragen?

Mocht je nog vragen hebben over de werken, aarzel dan niet om contact op te nemen met de dienst Openbaar Domein:

Contact

Communicatie
Grote Markt 1
3290 Diest
België
09:00 - 12:30
09:00 - 12:30
09:00 - 12:30
Gesloten
Gesloten
09:00 - 12:30
09:00 - 12:30
16:00 - 19:00
Warning 11 juli gesloten